Feminismes

Canviem la festa

DIAS coordina la Xarxa d’Agents preventives i col·labora amb l’Ajuntament d’Esplugues en el desplegament del protocol d’actuació “Per unes festes lliures d’agressions sexistes” des de l’any 2017. Des de l’any 2018, també dinamitza els Punt Lila de Martorelles i des del 2019, de Santa Perpètua de la Mogoda i Santa Maria de Martorelles.

Canviem la festa contempla una sèrie d’accions de sensibilització i intervenció per prevenir i actuar davant de conductes masclistes en espais d’oci nocturn. El projecte es complementa amb tallers i accions de sensibilització a instituts, entitats i a l’espai públic. També disposem de material propi de sensibilització com “Treu-li targeta al masclisme” o “Micromasclismes”.

- Exposició Canviem la festa (2018)

El feminisme és al carrer 

És una iniciativa de l'Associació DIAS pensada per convidar la població a viure l'espai públic de forma crítica, sent l'espai d'oci també un espai de sensibilització, aprenentatge i reconeixement de diversos aspectes relacionats a la vida de les dones amagats per la societat. El projecte aposta per metodologies participatives a l’espai públic, incloent la gamificació com a eines d’inclusió i cohesió social.

Des de l’any 2019, es desenvolupen accions de sensibilització a l’espai públic a Esplugues de Llobregat i Martorelles.